Schijf van vijf voor ondernemers

schijf van vijf voor ondernemers

Ik had al een tijdje het idee dat wat ik in mijn mond stopte niet schijf van vijf proof was. En dus heb ik sinds drie maanden een online (practice what you preach😊 ) voedingscoach. En dat is makkelijk! we communiceren via de app en mail en ik maak foto’s van mijn ontbijt, lunch en diner. Dagelijks krijg ik zijn feedback, tips en bemoedigende woorden.

Intake gesprek
Uit het intake gesprek blijkt mijn vermoeden juist. Een ernstig tekort aan vezels, mineralen en water. Werk aan de winkel. Er volgt een plan van aanpak. Zonder dwang, met veel tips, begrip voor kleine terugvalletjes, coaching en iets met een stok en deur.

Mijn grootste winst tot nu toe? Groente, fruit en water integreer ik de hele dag door in mijn voedingspatroon. Resultaat: energie, een kilootje of wat lichter en nieuwe, makkelijk vol te houden eetgewoonten.

Ondernemers schijf van vijf
Waar wil ik naar toe met dit verhaal. Een virtueel assistent | professional ondersteunt je met de ONDERNEMERS SCHIJF VAN VIJF. Een VA neemt ondernemers taken uit handen op het gebied van:

  1. Marketing
  2. Office | business management
  3. Sales
  4. Financiën
  5. Communicatie

Jouw winst
Resultaat: jij houdt tijd over om je richten op zaken waar je ENERGIE van krijgt. Jouw taken worden een kilootje of wat LICHTER omdat je ze kunt delegeren. En werk je eenmaal tot volle tevredenheid samen dan wil je NOOIT MEER ANDERS.

Als ik een beetje overtuigend kan schrijven dan ben je op grond van mijn bovenstaande pleidooi al om en staat ‘een VA inschakelen’, op je to-do lijst.
Zo niet 😊 dan lees je hier waarom samenwerken met een virtueel assistent een virtjuweel cadeau  aan jezelf is.  

Geef een reactie