Dag,

Mijn naam is Eef Rhodee van der Kam. 
Ik ben een parttime wereldreizigster die fulltime nieuwsgierig en leergierig is naar nieuwe uitdagingen en kennis.

Bovendien ben ik een virtueel assistent on a mission. Nu ik ondernemer ben, ervaar ik hoe stressvol, druk, chaotisch, spannend en eenzaam het ondernemerschap soms is. Dat zal voor jou niet anders zijn. Het is mijn missie om je hierbij te helpen. 

Want het is zo belangrijk dat je iets doet waar je blij van wordt. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij kunt werken aan datgene wat je het liefste doet, je in een flow komt. Met tomeloze energie en plezier groei jij als ondernemer. Zakelijk, persoonlijk en financieel.

 

Typisch eef rhodee

 • Sterrenbeeld, Leeuw
 • Koken gaat zoveel beter met een rood ‘snij’ wijntje 
 • Netflix is by far de uitvinding van de eeuw  
 • Ik heb een hartstocht voor wereldse reizen groot en klein
 • Oh ja, ik kan niet stil zitten wanneer ik muziek uit de jaren ‘70 hoor
 • Mijn enthousiasme kent geen grenzen wanneer een dag afwisselend en dynamisch verloopt

Guilty pleasures

 • Verslaafd aan alles waar drop in zit
 • Ik lees 3 boeken tegelijk en tijdschriften achterstevoren
 • Ik ben nooit te laat maar wel altijd te vroeg
 • Stiekem vind ik ‘Die lustige Schlagerfreunden’  best wel leuk

mijn missie

Vroeger wilde ik archeologe worden, of werken bij de Marine. Ik wilde au pair worden en studeren in het buitenland. Het werd de opleiding Leisure Management en een vaste baan bij de Rabobank.

Na verloop van tijd werden de woorden vrijheid, avontuur en afwisseling voor mij magische woorden.  Een combinatie van plaats onafhankelijk werken en ondernemers helpen met de groei van hun lievelingsbedrijf.

Zo ontstond EvenEef, jouw persoonlijk virtjuweel.

5 x mijn favoriet

 • Reizen met handbagage
 • Anthony Bourdain omdat hij de coolste kok en verhalen verteller ever was
 • Koriander, overal en altijd 
 • Google Earth voor de voorpret
 • De quote: “Noem het geen droom, noem het een plan”

klik

Voel je ondertussen al een virtuele klik? Ja?
Top! Want ik wil ook graag met jou kennis maken. Wat drijft jou, wat zijn je wensen en uitdagingen? Weet dat ik je er heel graag bij help!

Ja, ik wil kennismaken